Straight Away

Wilt u vanaf nu altijd slank en fit blijven? Heeft u het zoveelste dieet al gevolgd, maar heeft dit niet geleid tot het juiste resultaat? Voel u weer 100% fit en en mooi met het programma van Straight Away. Laat uw lichaam weer stralen op een zeer verantwoorde manier. Een gezond en slank lichaam moet bereikbaar zijn voor iedereen. Toch lekker samen eten en toch dieeten. Niet alleen maar shakes en repen. 

 

Maak nu een afspraak

Buikvet wegkrijgen?

Er zijn zoveel diëten: waarom Straight Away? In Nederland kennen we veel afslankprogramma’s en is het vaak lastig welk programma het beste bij jou past. Welke boodschappen moet ik in huis halen, krijg ik wel voldoende voedingsstoffen binnen, hoeveel tijd kost het mij om dit eten te bereiden? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen die we vaak te horen krijgen.

Met het volgen van het afslankprogramma van Straight Away bent u 100% verantwoord bezig en zult u snel resultaat boeken. Daarnaast is het gebruiksgemak een van de grote voordelen. Alle voordelen op een rij:

  • Makkelijk en duidelijk dieet
  • Alle producten zijn Aspartaam-vrij
  • Professionele begeleiding
  • Bevat alle dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen
  • 100% verantwoord dieet

Voor iedereen

Straight Away is een programma dat voor iedereen toegankelijk is. U krijgt een het juiste programma dat aansluit bij uw wensen en behoeften. U staat er niet alleen voor, met de juiste begeleiding van de Wellnessboerderij wordt u op de effectieve wijze gecoacht.

Hoe werkt het?

Straight Away is in principe een maaltijdvervanger. U start met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zal uw lichaam opgemeten worden. Vervolgens wordt er een programma op maat opgesteld. U krijgt voor een week alle maaltijden mee. Vanaf dat moment begint het programma. Elke week wordt u gewogen en ontvangt u nieuwe maaltijden. Op deze manier bijft u gemotiveerd! Wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt, wordt u begeleid naar een gezond eetpatroon waarbij u op uw gewenste gewicht blijft.

 

Omdat wij onze nieuwe vestiging in Heemskerk onlangs hebben geopend, bieden wij u tijdelijk een gratis health scan aan ter waarde van €225,-  

Wij bellen u graag terug voor het maken van een afspraak. Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten:

*
*
*