Wellness boerderij

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en horen in balans te zijn. Daarom besteden we bij de Wellnessboerderij aandacht aan beide. Behandelingen, eten, drinken; alles is gericht op totale ontspanning. uw wensen en behoeften staan centraal. Op de manier bereiken we op een gezonde manier het beste resultaat; daar gaat het om. Verwen uzelf met een volledig arrangement of één van de behandelingen op de Wellnessboerderij. Er is bij de Wellnessboerderij altijd een arrangement of behandeling die bij u past.

Arrangementen

Wilt u even weg van de dagelijkse beslommeringen? Bij de Wellnessboerderij heeft u alle gelegenheid om zich te onthaasten en tot uzelf te komen. Een dagarrangement bij de Wellnessboerderij betekent pure verwennerij voor lichaam en geest. Onze specialisten besteden de juiste zorg en aandacht aan u en werken met natuurlijke producten.
Voor een totale ontspanning bieden wij ook arrangementen inclusief overnachting. U verblijft dan in één van onze suites en kunt zo ontspannen de dag beginnen.
Wees welkom op de Wellness Boerderij.

Behandelingen

Wilt u uw lichaam weer laten stralen en wilt u optimaal genieten van een heerlijke ontspanningsbehandeling? Bij de Wellness Boerderij heeft u de keuze uit diverse behandelingen, zoals gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, pedicure en manicure.
De Wellness Boerderij staat bekend om de aangename sfeer en de persoonlijke aandacht. Bekijk hier onze behandelingen.