Beauty of Wellness arrangement inclusief overnachting

Heeft u zin in een dagje wellness inclusief een overnachting in een mooie suite? Het wellnessarrangement van de Wellness Boerderij biedt u de gelegenheid om even helemaal tot rust te komen. U zult het verblijf op de Wellness Boerderij als zeer aangenaam ervaren. De heerlijke behandelingen, de aangename sfeer en bovendien de gastvrijheid van de medewerkers. De mooi ingerichte suites en gezamenlijke ruimtes zijn van alle gemakken voorzien om u optimaal te laten genieten.

Prijs €450,00

Reserveer direct

Het Beauty/wellness

arrangement bestaat uit de volgende behandelingen:

-Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers

- Een complete gezichtsbehandeling (75 min.)

Een complete duo gezichtsbehandeling (60 minuten) Uw gezicht wordt gereinigd,  daarna zullen wij de huid licht scrubben en de reiniging afsluiten met een reinigend masker die de poriën goed schoon maakt. Dan zullen wij het gezicht masseren en hierbij ook de nek en schouders meenemen. Als afsluiting krijgt u nog een verzorgend masker en een dagverzorging. 

- Een  warme kruidenstempel massage  (30 min.)

Aangenaam warme pakketjes met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en worden uw spieren verwarmd. Een overheerlijke warme massage om de afvalstoffen beter te doen afdrijven.

- Verzorgende handpakking

Eerst worden de handen in gemasseerd met crème en daarna in een warm paraffine bad gedompeld om vervolgens de crème tot diep in de handen door te laten dringen.

- Verkwikkende voetmassage

Een combinatie van rolmassage en kneden draagt bij aan een betere doorbloeding van de voeten en geeft een weldadig gevoel.

 - Detox voetenbad (30 min.)

    Deze behandeling voor de voeten helpt toxines/micro ijzerdeeltjes uit het lichaam te verwijderen door gebruik te maken van ionisatie.

 

 

 

  

Prijsoverzicht

Beauty of Wellness Arrangement voor 2 personen

Tweedaags Wellness Boerderij Wellness Arrangement

 

€450,00

Reserveer bij ons snel, veilig en eenvoudig online